Οδηγίες Πρόσβασης με λεωφορείο

Τα λεωφορεία Α10 και Β10 που έχουν αφετηρία Στουρνάρη & Αχαρνών, διέρχονται από το Σταθμό Μετρό “Αττική”, ανεβαίνουν τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και κάνουν στάση στην είσοδο του Πάρκου “A.Τρίτσης”, όπου βρίσκεται το Carrefour και το Εμπορικό Κέντρο “Escape” [εκτιμώμενος μέσος χρόνος 25 λεπτά από την αφετηρία].

Επίσης, το λεωφορείο 735 που έχει αφετηρία τα κάτω Πατήσια, φτάνει στην ίδια στάση [εκτιμώμενος μέσος χρόνος 15 λεπτά από την αφετηρία].

Οδηγίες Πρόσβασης Οδικώς

Από το κέντρο της Αθήνας

Οδηγείτε στην οδό Αχαρνών με κατεύθυνση προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Στην διασταύρωση με την οδό Στρατηγού Καλάρη κάνετε αριστερά μέχρι το τέρμα της όπου μόλις περάσετε κάτω από την Εθνική Οδό μετονομάζεται σε Λεωφόρο Δημοκρατίας. Προχωράτε ευθεία στην Λ.Δημοκρατίας και στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων κάνετε ελαφρώς δεξιά (η οδός συνεχίζει να λέγεται Λ. Δημοκρατίας). Μετά από 2,5 χιλιόμετρα συναντάτε το Carrefour και το Εμπορικό Κέντρο “Escape” (έχει νησίδα) [εκτιμώμενος χρόνος 30 λεπτά από την Ομόνοια].

Από την Αττική Οδό

Οδηγείτε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Βγαίνετε στην Έξοδο 7 (προς Λεωφόρο Δημοκρατίας και Αγίους Αναργύρους), η οποία είναι η επόμενη μετά την έξοδο για την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Κατηφορίζετε στο κομμάτι του δρόμου που ακολουθεί και στρίβετε αριστερά στο φανάρι με κατεύθυνση προς Αγίους Αναργύρους – Αθήνα. Προχωράτε ευθεία στην Λ. Δημοκρατίας και μετά από 2,5 χιλιόμετρα συναντάτε το Carrefour και το Εμπορικό Κέντρο “Escape” (έχει νησίδα) [εκτιμώμενος χρόνος 15 λεπτά από το δακτυλίδι του ΟΤΕ στην συμβολή Αττικής Οδού και Λ. Κηφισίας].

Όταν φτάσετε στο Εμπορικό Κέντρο «Escape»  –  Πάρκο «Α.Τρίτσης»

… εισέρχεστε στο φανάρι που βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο του Carrefour και του Πάρκου “Α. Τρίτσης” και κατευθύνεστε προς το τελευταίο πάρκινγκ, πίσω από το Εμπορικό Κέντρο “Escape”, ακριβώς πίσω από το “Jumbo”. Στην άκρη του πάρκινγκ, προς την πλευρά που βλέπετε πράσινο και έχοντας το “Jumbo” στην πλάτη σας συναντάται την κύρια είσοδο στο Κέντρο της Γης, που έχει δεξιά και αριστερά της σημαίες του Κέντρου της Γης και της Οργάνωσης Γη.